Robíme správne veci alebo len robíme veci správne? - Skorková, Zuzana, 1979-
Kľúčovým pojmom časového manažmentu štvrtej generácie sa stáva životná priorita. Môžeme ju definovať ako určitú hodnotu človeka. Je to hodnota ťažko merateľná, spájaná so subjektívnym pocitom. Manažér by mal byť schopný a ochotný svoje vlastné priority definovať a to vo všetkých oblastiach svojich životných záujmov, teda nie len v práci. S časovým manažmentom úzko súvisí efektívnosť a účinnosť.