Systém vzdelávania pracovníkov v organizácii štátnej správy - Špániková, Martina
Vzdelávanie zamestnancov v oblastiach, ktoré sú dôležité z hľadiska potrieb úradu, ale zároveň podporujú aj formy vzdelávania umožňujúce osobnostný rast zamestnancov.