Integrácia rómskeho etnika - Kolibová, Daniela
Návrhy na riešenie problémov integrácie sociálnych skupín s ekonomickým hendikepom, do ktorého bezpochyby patria občania rómskeho etnika. Spojenie členov znevýhodnenej skupiny pri riešení ich vlastných problémov.