Väzby a prieniky Stratégie EÚ pre dunajský región v rámci administratívnych štruktúr EÚ - Kučárová, Katarína
Od roku 2008 začala EÚ rozvíjať myšlienku makroregionálnych stratégií ako novej formy teritoriálnej spolupráce v rámci EÚ. O Dunajskej stratégii.