Strieborná ekonomika - nová ekonomická príležitosť - Černá, Ľubica
Význam striebornej ekonomiky a príklady produktov a služieb orientovaných na seniorov. Striebornú ekonomiku môžeme chápať ako novú ekonomickú príležitosť pre zvýšenie hospodárskeho rastu a tvorbu pracovných miest.