Aktuálne aspekty medzinárodnej marketingovej komunikačnej stratégie firiem v prostredí sociálnych sietí - Zorkóciová, Otília, 1954-
Pojem sociálna sieť. Pravidlá marketingu a PR viažuce sa na existenciu sociálnych médií a ich využívanie na marketingovú komunikáciu. Najznámejšie a najvýznamnejšie sociálne siete. Využívanie sociálnych médií na marketingové aktivity firiem. Rebríčky TOP značiek na sociálnych sieťach v piatich rôznych krajinách. Desiatka najúspešnejších značiek na Facebooku.