Výsledok rozpočtového hospodárenia obce - Veverková, Ingrid
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Niektoré skutočnosti, ktoré ešte stále pri zostavení záverečného účtu obce a najmä pri výpočte prebytku, resp. schodku rozpočtu, vyvolávajú nejasnosti a spôsobujú problémy.