Mzda, jej splatnosť a výplata mzdy - Strählová, Jarmila
Mzda a čo sa za mzdu nepovažuje. Mzdové podmienky. Minimálna mzda. Minimálne mzdové nároky. Mzdové zvýhodnenia. Splatnosť mzdy. Výplata mzdy. Praktické príklady.