Postupy a metódy pre zostavenie konsolidovanej účtovnej závierky územnej samosprávy – obce/mesta - Jakubíková, Hana
Metóda úplnej konsolidácie, konkrétne konsolidácia kapitálu. Postupy konsolidácie, obsah pojmu ovládanie, kontrola, jednotnej účtovnej politiky. Príklady týkajúce sa založenia obchodnej spoločnosti peňažným a nepeňažným vkladom, obstaraním podielov v obchodnej spoločnosti.