"Beyond GDP" Indicators in the Czech Republic - Hák, Tomáš
Príspevok k debate o dostatočnej výpovednej schopnosti inkdikátorov HDP a HDI ako nástrojov merania pokroku ekonomiky národa. Kritika krátkodobosti a neudržateľnosti vývoja spoločnosti. Návrh indikátora "Beyond GDP" ako náhradu alebo doplnok ku HDP.