Transmisný mechanizmus menovej politiky na Slovensku - Beka, Ján
Fungovanie transmisného mechanizmu spoločnej menovej politiky na Slovensku po vstupe do eurozóny. Objem úverov (úverový kanál). Cena úverov (úrokový kanál).