Sociálna kohézia ako faktor uplatňovania sociálnej kvality v spoločnosti - Chinoracká, Andrea
Základné princípy koncepcie sociálnej kohézie, ako jeden z predpokladov implementácie sociálnej kvality do spoločnosti na makroúrovni.