Legislatíva na ochranu zamestnanosti v Španielsku - Klimko, Roman, 1985-
Príspevok poskytuje obraz o reforme v oblasti legislatívnej ochrany zamestnanosti v podmienkach Španielska z roku 2010, ktorej cieľom malo byť výraznejšie odstránenie duality na trhu práce. Venuje sa tak pracovným kontraktom na dobu neurčitú, ako aj dočasným pracovným zmluvám a pozornosť je zameraná práve na rozdiely medzi nimi.