Aktuálny vývoj v rámci druhého piliera bankovej únie - Dvořáček, Vladimír
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Aktuálne informácie o procese a krokoch, ktoré bude treba v SR podniknúť v súvislosti s vytvorením režimu riešenia krízových situácií v bankách a s vytvorením národného orgánu na riešenie krízových situácií.