Úspech - cesta učenia sa a neustáleho zlepšovania sa - Lukačka, Rudo
Kľúčové vlastnosti úspešného vedúceho. Kritériá vlastného úspechu a čo sa očakáva od vedúceho. Zodpovednosť a splnenie ukazovateľov výkonnosti. Päť podstatných zložiek vonkajšieho úspechu.