Ľudské zdroje a kritické myslenie - Moore, Kenneth W.
Schopnosť kriticky myslieť a kvalita rozhodovacieho procesu. Úloha HR profesionálov a miera kritického myslenia. Nadobudnutie a využívanie zručností kritického myslenia sa stáva kľúčovým pri riešení zložitých mnohoaspektových problémov.