Poľská skaza Doprastavu - Kováč, Ján
Stratové zákazky Doprastavu v Poľsku. Prvý veriteľ Doprastavu - ČSOB. Zablokovanie účtov v ČSOB. Najväčší veriteľ - Eximbanka. Meškanie dodávok a nespokojnosť poľských diaľničiarov. Nekvalitné poľské projekty. Záchrana od Eximbanky.