Future skilled-labour markets in Germany: from model-based calculations to scenarios - Helmrich, Robert
Vývojový potenciál pracovného trhu Nemecka. Vyvinutý systém predpovedania možných scenárov vývoja a ich efekty. Identifikácia oblastí profesií s nedostatočným množstvom pracovnej sily.