Primeraná cena a niečo navyše - Žitňanský, Eduard
Problematika porušovania práv vyplývajúcich z duševného vlastníctva. Sťahovanie hudby, filmov, softvéru či textov z internetu by nemuselo byť posudzované ako trestný čin. Súdny dvor EÚ má rozhodnúť o otázke, ktorú predložil holandský súd a týka sa legálnosti stiahnutia kópie zverejneného hudobného alebo filmového diela z internetu. Pirátstvo treba odmietnuť.