Competitiveness and labour productivity in context of composite indicators - Hudrlíková, Lenka
Meranie produktivity práce ako prvok analýzy konkurencieschopnosti krajiny. Produktivita práce ako najvhodnejší prvok v zložených ukazovateľoch, ktoré merajú multidimenziálne koncepty. The Global Competitiveness Index (GCI) a The World Competitiveness Index (WCI).