Daňový bonus sa od 1.2.2014 môže uplatniť na širší okruh detí - Rabatinová, Marcela, 1977-
Podmienky splnenia na uplatnenie daňového bonusu v roku 2014. Daňový bonus predstavuje sumu daňového zvýhodnenia na každé vyživované dieťa žijúce s daňovníkom v spoločnej domácnosti.