Stabilita ratingového hodnotenia korporátneho sektora - Alexy, Martin, 1976-
Miery platobnej neschopnosti a ratingová migrácia. Výpočet pravdepodobnosti ratingovej migrácie. Vlastnosti ratingovej migrácie.