Sociálne a ekonomické premeny tretieho sektora na začiatku tretieho tisícročia - Beličková, Kornélia, 1966-
Chápanie a používanie pojmu tretí sektor. Príčiny expanzie tretieho sektora v súčasnom globalizovanom prostredí. Nové úlohy a funkcie tretieho sektora na začiatku tretieho tisícročia.