Lokalizačné faktory v odvetví marketingovej komunikácie v Košickom samosprávnom kraji - Burger, Peter
Klasifikácia, zdôvodnenie a interpretácia lokalizačných faktorov. Kreatívne odvetvia a marketingová komunikácia. Odvetvia marketingovej komunikácie v Košickom samosprávnom kraji z pohľadu lokalizačných faktorov.