7 nejčastějších otázek o stresu
Stres vyvoláva v ľudskom tele búrlivú reakciu. Časté hormonálne výkyvy môžu organizmus rozvrátiť a naštartovať vážne zdravotné problémy. Aké zdravotné problémy môže stres vyvolať.