Slovenské firmy vraj zabúdajú na spoločenskú zodpovednosť
Na Slovensku tradícia CSR ešte nie je tak silno zakorenená ako na Západe, kde sa tejto téme venujú už roky. U nás sa CSR venújú hlavne zahraničné firmy, ale postupne sa zapájajú aj malé a stredné podniky. Otázka CSR ako príležitosť posilniť značku.