Investičné jednotky - výnimka z konsolidácie podľa IFRS 10 konsolidovaná účtovná závierka - Hornická, Renáta, 1977-
Investičné jednotky a s nimi súvisiace výnimky z konsolidácie podľa IFRS 10 - konsolidovaná účtovná závierka. Investičná jednotka nekonsoliduje svoje dcérske spoločnosti získané v rámci investičnej činnosti, ale oceňuje ich v reálnej hodnote s vplyvom na výsledok hospodárenia.