Zákazky na uisťovacie služby k výkazom emisií skleníkových plynov - Kareš, Ladislav
Emisie skleníkových plynov sú v súčasnoti významnou problematikou mnohých účtovných jednotiek. Zodpovednosťou audítora je získať primerané uistenie o výkaze skleníkových plynov, a následne vydať správu o zisteniach, ku ktorým dospel.