Prínos znalostného inžinierstva pri tvorbe a používaní elearningových kurzov - Rakovská, Eva, 1963-
Znalostné inžinierstvo a vzdelávanie. Analýza spôsobu vzdelávania vs. znalosti. Znalostné inžinierstvo a tvorba elearningových kurzov. Prístup Karla Wiiga k znalostným procesom v organizácii.