Aplikácia etických princípov v internej kontrole a internom audite - Kastlerová, Sylvia
Dodržiavanie etiky pri výkone povolania interného kontrolóra a audítora je nevyhnutným predpokladom pre adaptabilitu a rešpektovanie zo strany riadiaceho manažmentu a všetkých zamestnancov účtovnej jednotky.