Praktické použitie LMS Moodle UIB Almaty Kazachstan - Kultan, Jaroslav, 1960-
Analýza využívania LMS Moodle pri vyučovaní na zahraničnej univerzite. Vyučovanie prebiehalo prezenčno – dištančnou metódou. Základné prednášky boli prezentované v priebehu jedného mesiaca a priebežne počas semestra boli realizované semináre a postupné odovzdávanie jednotlivých častí záverečného projektu. Skúška prebehla dištančnou metódou.