Súčasný prístup k e-learningu - Szivósová, Mária, 1958-
Porovnanie tradičného vzdelávania a e-learningu. Druhy e-learningu. Učiteľ- tútor a e-learning. Analýza a výsledky prieskumu uskutočneného medzi študentmi FHI Ekonomickej univerzity v Bratislave.