Príčiny rozdielov účtovných systémov - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Účtovníctvo ako prostriedok systematického vykazovania finančných transakcií v podniku. Hlavné príčiny rozdielov a analýza základných informácií o kultúrnom vplyve vývoja účtovných systémov vo svete.