Účinnost zprostředkované činnosti jako politiky konceptu flexicurity na švédském trhu práce - Richterová, Marcela
Teoretický pohľad na účinnosť procesu párovania, ku ktorému má sprostredkovateľská činnosť prispieť a pozitívne a negatívne účinky aktívnej politiky zamestnanosti. Švédsko ako reprezentant severského modelu sociálného štátu s vhodnými predpokladmi koncepcie flexicurity.