[Ľudské zdroje a personálny manažment] - Fodranová, Iveta, 1959-
Recenzia na publikáciu, ktorá identifikuje konkrétne činnosti pracovníka, ktorý by mal predstavovať experta v danej oblasti, následne tieto činnosti sú subsumované do jednotlivých úloh, od ktorých sú odvodené vedomosti, zručnosti a postoje nevyhnutné do dosiahnutie edukačného štandardu.