Čo sú benchmarky a čo povedia finančným sprostredkovateľom - Baláž, Vladimír
Benchmark - finančný index, ktorý umožňuje hodnotiť správanie finančných aktív. Ako vybrať benchmark. Čo napovie benchmark. Benchmarky pre aktívne riadené fondy. Porovnanie vývoja fondu a jeho benchmarku.