Etická kategória svedomie a možnosti jej aplikácie - Varinská, Katarína
Zosúladenie ekonomických rozhodnutí s etickými princípmi a zapojením etickej kategórie svedomia pri prijímaní rozhodnutí v ekonomickom prostredí.