Crowdfunding ako alternatívna forma financovania malých podnikov - Petráš, Rastislav
Pojem crowdfunding. Vývoj crowdfundingového trhu vo svete. Modely crowdfundingu. Výhody crowdfundingu ako zdroja financovania podnikov.