EVA ZERO - skutočná relatívna EVA - Šrenkel, Ľudovít
Obsahové vymedzenie pojmu ukazovateľ EVA. Jeho využitie v medzipodnikovom porovnávaní. Výpočet ukazovateľa EVA. EVA Momentum. EVA ZERO ( náklady na vlastný kapitál pri nulovej EVA). Ilustračný príklad.