Výhody a nevýhody algoritmického obchodovania - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Pojem obchodovanie na finančnom trhu. Algoritmické obchodovanie. Obchodovanie s akciami. Obchodníci na rabat likvidity. Algoritmický dravci. Automatizovaní tvorcovia trhu. Výhody a nevýhody algoritmického obchodovania.