Informácie a komunikácia v podniku - Záležáková, Eliška
Informácie napomáhajú koncipovaniu stratégie, uskutočňovaniu zmien, prinášajú nové pohľady, napomáhajú orientovať sa v spleti trendov, zabezpečujú vhodnú databázu. Informačná, resp. znalostná spoločnosť si vyžaduje počítačovú gramotnosť. Treba sa vedieť v informáciách orientovať, vedieť s nimi pracovať a premieňať ich na vedomosti. S informáciami úzko súvisí komunikácia, spolu tvoria komunikačný proces podniku.