Regionálne disparity v dynamike vývoja základných škôl na úrovni regiónov NUTS3 - Bartalosová, Erika, 1986-
Teoretické východiská regionálnych disparít. Rozdiely v dynamike vývoja základných vývojových ukazovateľov základných škôl medzi jednotlivými regiónmi Slovenska.