Globálna kríza a jej dopady na právnické osoby v krajinách Európskej únie - Kušnírová, Jana, 1977-
Daňové teórie a ekonómovia. Spoločný konsolidovaný základ korporátnej dane v EÚ. Podnikanie právnických osôb na Slovensku a vo vybraných krajinách EÚ.