Vybraná problematika etiky sociální práce s rodinou - Šrajer, Jindřich
Vybrané charakteristiky súčasnej rodiny zdôrazňujúce podmienenosť požadovanej kvality praxe so sociálnou prácou s rodinou. Nároky kladené na sociálneho pracovníka a jeho schopnosť pri zhodnotení ťažkej životnej situácie klienta (rodiny).