Zmeny v zákone o dani z príjmov po prijatí novely účinnej od 1. 1. 2014 - Mezeiová, Viera
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Zmeny v oblasti medzinárodného zdaňovania, ktoré priniesla novela zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p.