Analýza legislatívy Slovenskej a Českej republiky - Matulayová, Tatiana
Školské sociálne prostredie predstavuje významné pole pôsobnosti sociálnych pracovníkov pri riešení ťažkostí v sociálnom fungovaní. Legislatívne vymedzená pracovná pozícia sociálneho pracovníka v školskom prostredí v SR a v ČR.