Vývoj vývozu a dovozu v rámci svetového obchodu - Janáková, Hana
Vývoj obchodných bilancií EÚ a zvyšku sveta. Vývoj svetového vývozu, dovozu tovarov a služieb. Vývoj postavenia Európskej únie vo svete z pohľadu zahraničného obchodu.