Primárne náklady na PR a hovorcu - Chudinová, Eva
Pojem a pracovná náplň hovorcu. PR ako súčasť marketingovej komunikácie. Finančné nároky PR činností. Vzťahy s médiami. Využívanie práce hovorcov novinármi.