Inštitucionalizácia dobrovoľníckych príležitostí pre staršie osoby - Repková, Kvetoslava
Problematika inštitucionalizácie dobrovoľníckych príležitostí pre staršie osoby. Prístup k dobrovoľníckym príležitostiam pri angažovaní seniorov v dobrovoľníckej práci. Systémové a organizačné znevýhodnenia.