Klastre ako nástroj na zvýšenie konkurencieschopnosti regiónov v Európskej únii - Burger, Peter
Klastre ako dôležitý a účinný nástroj regionálnej politiky. Primárny výskum, ktorého sa v rokoch 2011-2012 zúčastnilo 125 klastrov z rôznych krajín EÚ. Analýza podpory aktivít klastrov z hľadiska rastu regionálnej konkurencieschopnosti. Vyhodnotenie hypotéz.